16 серпня одеські правоохоронці отримали дзвінок про те, що на дитячому майданчику на Бреуса бігає баран.

Про це повідомляє прес-служба управління патрульної поліції в Одеській області.

Порятунок переляканої 🐏тварини або співпраця поліції з громадськістю Сьогодні, під час патрулювання, одеські поліцейські отримали виклик про те, що по вулиці Бреуса на дитячому майданчику бігає баран. Прибувши на місце виклику, патрульні побачили перелякану тварину без нагляду власника, яка своїми діями наражала на небезпеку дорослих та дітей. Забезпечивши безпеку громадян, поліцейські заспокоїли тварину та обмежили її пересування. Враховуючи те, що встановити власника тварини не було можливо, на місце викликали співробітників одеського зоопарку, які одразу погодились прийняти тварину до себе і надати їй допомоги. Таким чином, дякуючи співпраці поліції та адміністрації одеського зоопарка, була забезпечена безпека не тільки громадян, а й тварини. Це ще один приклад того, що для вирішення проблем потрібна тісна взаємодія поліції і громади. #ПорядокЦеТи #патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціяодеси #служитизахищати #police #patrolpolce #patrolpolceua #od_patrolpolice

Geplaatst door Патрульна поліція Одеської області op Donderdag 15 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Прибувши на місце виклику, патрульні побачили перелякану тварину без власника, яка піддавала небезпеці людей на майданчику.

Правоохоронці затримали тварину і намагалися заспокоїти її.

Враховуючи, що власника знайти не вдалося, на місце викликали співробітників зоопарку, які відразу погодилися взяти його до себе.

Нагадаємо, що одеські співробітники патрульної поліції запобігли можливим ДТП і смерті скакуна, який різко вибіг на проїжджу частину на Фонтанській дорозі, а після помчав на смугу зустрічного руху.

Як раніше повідомляв Знай.uа, сталася бійня в американській школі.

Знай.uа писав, у кривавій перестрілці у Відні замішана мафія.