Кількість загиблих під час пекельної пожежі в готелі "Токіо Стар" в Одесі зросла з 8 до 9 осіб. Тіло дев'ятого згорілого виявили під час проведення слідчих дій на місці. Про трагедію, яка відібрала майже десяток життів, повідомляє ДСНС в Facebook. Тіло дев'ятого загиблого виявили в 14:12 17 серпня в ході проведення слідчих дій на місці пожежі.

Як повідомили рятувальники, вночі з п'ятниці на суботу, 17 серпня, в готелі Токіо Стар в Одесі сталася моторошна пожежа. У результаті пожежі, загинуло вісім осіб, ще 10 постраждали.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"О пів на другу ночі в ДСНС надійшло повідомлення про пожежу. Займання сталося на другому поверсі, вогонь охопив 1000 м. кв", - йдеться в повідомленні.

Загасити пожежу вийшло у 04:32 ранку. За словами постояльців готелю, пожежа почалася в пральні.

Голова ДСНС Микола Чечоткін у соцмережі зазначив, що о 10:00 буде брифінг з приводу трагедії в Одесі.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Вночі 17 серпня в Одесі сталася пожежа в готелі на вул. Водопровідна 1, в результаті якої загинули 8 людей і постраждало ще 10. О 3:35 вона була локалізована на площі 1000 кв. м. і о 4:32 - ліквідовано. Сьогодні о 10:00 в ДСНС відбудеться брифінг щодо трагедії в одеському готелі, деталі якого повідомимо вже потім", - сказав глава ДСНС.

Нагадаємо, що в Одесі палав готель, десятки скалічених і 8 загиблих: перші подробиці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі на вулиці Робочої загорівся міжшкільний навчальний комбінат.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Якушинцях біля Вінниці спалахнув житловий будинок. Люди з жахом вискакували з будинку.