Згорілий одеський готель "Токіо Стар" раніше не раз потрапляв у скандали і фігурував у випусках програми "Ревізор". Автори проекту встановили, що номери в готелі часто використовувалися для інтим-послуг, і закликали міського мера закрити заклад. Про це повідомляє "Народна Правда".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Так, журналісти "Ревізора" прийшли до висновку, що дешеві номери і лояльність з сторони адміністрації "Токіо Стар" допомогли "перетворити готель у бордель". Мешканці скаржилися, що заклад став "притоном", селяться тут "наркомани і повії". Особисто відвідавши готель, команда "Ревізора" переконалася, що прибирання в номерах проводиться неякісно, а номери здивували своєю малою площею.

В ході програми "Пристрасті по ревізору" інспектори закликали керівництво Одеси закрити "Токіо Стар".

"Це не готель, це бордель", — констатували автори програми.

До того ж, експерти уточнили, що з точки зору закону "Токіо Стар" і зовсім не є готелем.

Перебування такого контингенту в готелі і наштовхнуло поліцію на одну з версій пожежі — копи заявили, що таким чином злочинець міг зробити приховування вбивства. Проте основною версією поки залишається нехтування правилами пожежної безпеки.

Крім того, директор готелю деякий час назад не допустив інспекторів ДСНС на перевірку.

Слід нагадати, що перші особи держави президент Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Володимир Гройсман офіційно заявили, що будуть пильно стежити за розслідуванням.

Нагадаємо, що Зеленський пообіцяв покарати винних у жахливому пожежу одеської готелі.

Як повідомляв портал Знай.ua, 17 серпня, в готелі "Токіо Стар" в Одесі сталася пожежа.

Також портал Знай.ua писав, що екологічна катастрофа у Сибіру може знищити тисячі росіян.