Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як стало відомо в прес-службі прокуратури Одесської області, правоохоронці в Одесі затримали власника готелю Токіо Стар Вадима Чорного.

Власника готелю, що згорів 17 серпня, підозрюють у порушенні вимог пожежної безпеки, що призвела до загибелі людей.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зараз у прокуратурі піклуються про про обрання йому запобіжного заходу.

Вночі з п'ятниці на суботу, 17 серпня, в готелі Токіо Стар в Одесі сталася пожежа. У результаті пожежі загинуло дев'ятеро осіб, ще 10 постраждали.

Загасити пожежу вийшло у 04:32 ранку. За словами постояльців готелю, пожежа почалася в пральні, де і знайшли тіла загиблих. За попереднім висновком, причиною смерті стало отруєння чадним газом.

Як повідомляв раніше Вадим Чорний, він готовий понести повну відповідальність за цей інцедент, якщо правоохоронці доведуть його вину.

Нагадаємо, що вночі з п'ятниці на суботу, 17 серпня, в готелі Токіо Стар в Одесі сталася пожежа.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Запорізькій області масово горять поля зі стернею. Масштаби пожежі просто колосальні.

Також Знай.ua писав про те, що у селі Межигори Бродівького району Львівської області сталась пожежа у господарській будівлі