В Одесі шалені затори. Пекло для автомобілістів створили автохами, які абияк припаркували свої автівки.

Відомо, що спуск до автостоянки на 13-ї станції Фонтану, зараз маринується в заторах.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На тротуарі і проїзної частини там припаркувалися десятки машин, які доставляють незручності як пішоходам, так і іншим водіям.

"Щоб з'їхати на паркування, треба витратити як мінімум 40 хвилин", — нарікають автомобілісти.

Ця ситуація вже викликала дискусію серед інтернет-користувачів. Одні вважають, що шлагбаум в верхній частині з'їзду треба повернути, інші впевнені, що це не вихід, потрібно залучати до відповідальності порушників, евакуювати машини і відокремити тротуар спеціальними стовпчиками.

Нагадаємо, що "Царі життя": одеські автохами вийшли на новий рівень свинства, кадри ганьби

Раніше портал "Знай.ua" писав, що герої парковки, готуйтеся: кожного криворукого водія тепер можна буде знайти по імені

Також портал "Знай.ua" інформував, що на Філіппінах масово знищують автомобілі в зв'язку з тим, що вони нелегально імпортовані.