Щодо видачі дозволів готелю можуть відкрити кримінальну справу

Про це інформують місцеві ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У скандальній справі випливли нові деталі. Виявляється, що будівля згорілого одеського готелю "Токіо Стар" за документами значилася складом.

Згідно з даними Одеської Державної архітектурно-будівельної інспекції у деклараціях, які видавала Державна інспекція архітектурно-будівельного контролю, будівля готелю значиться як "складські приміщення". Ніяких документів про переобладнання приміщень в готель в держслужбу не надходило.

"Ми підняли документи і знайшли п'ять декларацій. В усіх деклараціях вказані складські приміщення, і ніде не згадується готель або місце для проживання людей", - повідомив заступник директора департаменту ДАБІ в Одеській області Ігор Черкасов.

Як заявила виконуюча обов'язки голови Одеської ОДА Світлана Шаталова, ця інформація може стати приводом для відкриття нового кримінального провадження щодо правомірності видачі дозволів.

Нагадаємо, що в Одесі палав готель, десятки скалічених і 8 загиблих: перші подробиці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі на вулиці Робочої загорівся міжшкільний навчальний комбінат.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Якушинцях біля Вінниці спалахнув житловий будинок. Люди з жахом вискакували з будинку.