Жорстоке вбивство на Одещині 11-річної Дарини Лук’яненко отримало нове продовження.

Про це пише politeka.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Батьки загиблої Даші Лук’яненко, яку жорстоко вбив сусід, впевнені, що родичі душогуба знали, що це саме він скоїв страшний злочин.

Більш того, як стверджують рідні дівчинки, близькі душогуба Миколи Тарасова всіляко допомагали йому приховати сліди жахливої розправи над дитиною.

Тато жертви розповів журналістам, що відразу після зникнення дівчинки батьки Миколи Тарасова принесли додому цілу упаковку оцту з ринку, де вони вдень працювали.

“…Під час пошуків вони вночі приходили на ринок, перелізли через паркан і взяли у себе в контейнері упаковку оцту. Щоб з його допомогою відмивати сліди крові в будинку. Якби вони брали його для заготовок, то досить взяти пляшку, потім ще одну. Навіщо серед ночі раптом знадобилася упаковка?”- задається питанням убитий горем батько.

Нагадаємо, стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою"

Раніше Знай.ua повідомляв, у Львові схопили підозрюваного у вбивстві власного сина.

Також Знай.ua писав, слідом за трагедією з Дашею Лук'яненкопід Дніпром пропала дитина.