В Одеській області поліція розшукує безвісти зниклу дитину. Марині Чебан 15 років, батьки розповідають, що дитина самостійно покинула дитячий табір після чого перестала виходити на зв'язок.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Жахлива подія трапилася в Білгород-Дністровському. Дівчинка-підліток вирушила у другій половині дня, 19 серпня, з табору. Повідомляється, що наразі жодної вісти про дитину поки що не було, зріст 160-165 см, статура - щільна.

На підлітку в день зникнення були чорна футболка, сині джинси, сині кросівки з помаранчевими смужками.

Якщо відома будь-яка інформація, пов'язана з цією дівчинкою, прохання повідомити в поліцію: (04849)2 83 61 або по спецлінії "102".

Нагадаємо, що на Львівщині шукають "даму з собачкою", пропала разом з чотирилапим другом: фото дівчини

Як повідомляв портал Знай.ua, підліток з міста Пологи, який відпочивав сьогодні в Бердянську, зник у морі.

Також Знай.ua писав про те, що у понеділок, 12 серпня, у Подільському районі Києва знайшли тіло чоловіка.