Одеса прощається з закоханою парою, яка заживо згоріла в скандальному готелі "Токіо Стар".

Нагадаємо, що масштабна пожежа забрала життя 9 людей. Пара родом із міста Балти, де з ними вже наразі прощаються рідні і близькі. Олі Романюк, було всього 18 років а її коханому — Миколи Кравченка 18 років тільки повинно було здійснитися.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Молода пара перебувала у готелі в ніч пожежі, де згоріли в своєму номері. На даний момент правоохоронці вже змогли встановити особи вісім загиблих людей з дев'яти.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 17 серпня, в готелі Токіо Стар сталася масштабна пожежа. Полум’я спалахнуло близько 1:30 ночі, за попередніми даними — у пральні готелю на другому поверсі.

Як повідомляв портал Знай.ua, у справі про пожежу "Токіо Стар" випливли нові деталі. Виявляється, що будівля згорілого одеського готелю "Токіо Стар" за документами значилася складом.

Також Знай.ua писав, за фактом пожежі в готелі Токіо Стар вже відкрито дві кримінальних справи