Жителі села Олександрівка Одеської області, не дочекавшись реакції влади на жахливий стан траси, самостійно за свій кошт зробили ямковий ремонт на 4-кілометровій ділянці траси М -14.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Скарги відправляли до влади неодноразово. Жителі села пригадують, що на свої звернення отримували відповідь, що ця частина дороги відноситься до відомства Облавтодору та місцеві влади не несуть за неї відповідальність.

Тому після марних сподівань люди вирішили взяти все у свої руки. Ремонт на дорогу потребував коштів, тому одесити скинулися грошима і залатали все самі. В соціальних мережах також був опублікований заклик до збору коштів на ремонт дороги.

Небайдужі відгукнулися одразу і потрібна сума назбиралася дуж швидко.

Нагадаємо, що "Нові" дороги Гройсмана змушують українців страждати, сліз не вистачить: "Хочеться взяти машину і перенести в іншу область"

Як повідомляв Знай.uа нескінченні ремонти у Дніпрі знову паралізують місто: куди краще не потикатися.

Знай.uа писав, дніпрянка запропонувала Філатову незвичайне парі: "надихнув" Зеленський.