20 серпня, в місті Ізмаїл, що в Одеській області місцеві знайшли чоловіка у зашморгу.

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в Одеській області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що чоловіка знайшли повішеним на одному з дерев. Він працював двірником. Місцеві ЗМІ повідомляють, що чоловік звів рахунки з життям біля будівлі Ізмаїльської міськради. Йому було близько 50 років. Причини та обставини трагедії встановлюються. Правоохоронці опитують родичів і колег загиблого.

Нагадаємо, що у Новограді-Волинському Житомирської області пенсіонер підпалив свій будинок і застрелився на очах у десятків сусідів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Тернополі на проспекті Степана Бандери 51-річний чоловік викинувся з вікна 6-го поверху багатоповерхівки і розбився насмерть.Причиною самогубства стали доларові борги перед банком.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Дніпрі стало відомо про шокуючу причину смерті 92-річного пенсіонера.