Сумчанин Олексій Долгих вперше приїхав в Одесу з дружиною і 10-річною донькою. Проте цей відпочинок виявився останнім для родини, адже вони зупинилися в готелі "Токіо Стар" в ту жахливу ніч.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олексій пригадує, що коли язики полум"я панував у коридорі, він кинувся за вогнегасником, але повернутися в свій номер вже не зміг. Чоловік повідомив, що проходили повз нього рятувальникам про те, що в кімнаті №825 знаходяться жінка і дитина, які потребують допомоги.

З опіками ніг і спини Олексій був госпіталізований. Він вижив, а його дружина і дочка так і не вибралися з палаючої кімнати.

Ще деякий час Олексій Долгих буде перебувати на лікуванні. Його дружину на днями поховали в Сумської області, а на те, щоб доставити додому тіло загиблої доньки, у вбитого горем батька немає грошей.

Нагадаємо, що пожежа в одеському "Токіо Стар": суд вирішив долю скандального власника, 4 адвокатів не допомогли

Як повідомляв портал Знай.ua, у справі про пожежу "Токіо Стар" випливли нові деталі.

Також Знай.ua писав, за фактом пожежі в готелі Токіо Стар вже відкрито дві кримінальних справи