Сьогодні вночі по-звірячому побили голову Асоціації фермерів Подільського району Миколу Якубенка. На чоловіка напали у власному будинку.

Про це повідомили активісти у соціальних мережах.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вчора Микола Якубенко звернувся на відео з різкою критикою з приводу обрання головою Одеської облради Сергія Паращенко, назвавши його головним рейдером Одещини. Якубенко розкритикував протиприродню "змичку" БПП і Опоблоку в Одеській облраді. Отвєточка не забарилася?", – написав акивіст.

Нагадаємо, що облили екскрементами та побили: київський депутат заговорив, відео

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Хмельницькій області напали на кандидата в народні депутати від ВО "Свобода" Назарія Чепка.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Сумщині невідомі напали на екс-мера Конотопа Артема Семеніхіна.