Під Одесою полум'я охопило будинок побуту.

Про це повідомляє інформаційний портал "РБК-Україна"

У місті Чорноморськ, поблизу Одеси, 24 серпня, близько 11:27 сталася пожежа у триповерховій будівлі будинку побуту на вулиці Першого травня.

Відмінні новини!
Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Рятувальники розповіли, що складнощі під час гасіння виникали через швидке розповсюдження вогню дерев'яними конструкціями на велику площу. При цьому існувала загроза руйнування будівельних конструкцій прибудови та можливого поширення вогню на інші будівлі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще


Пожежу локалізували о 13:45 до 14:24 її ліквідували на площі 350 кв. метрів.

На щастя, загиблих і постраждалих немає.

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Артилерійській сталася пожежа в дитячому саду. Всіх дітей вихователі встигли евакуювати.

Як повідомляв портал Знай.uа в Туреччини на південно-захід від відомого курортного міста Бодрум спалахнула масштабна пожежа.

Також Знай.uа писав, в Одесі загорівся психлікарня. Пожежу ліквідували, але у вогні загинуло шість осіб.