В Ізмаїлі шукають 5-річну дитину, яка прийшла до водойми і можливо потонула.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дитина прийшла на пляж зі своїм 10-річним братом і без супроводу дорослих. Відпочиваючі помітили як молодший почав тонути, але допомогти йому не вдалося.

Зараз на місці події працюють поліцейські і рятувальники. Також вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115: умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок".

Нагадаємо, що українку Інну Скибенко визнали винною у вбивстві 14-місячної дівчинки в дитячому саду в Ізраїлі і засудили до тривалого тюремного ув'язнення.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Японії в місті Кіото невідомий підпалив аніме-студії Kyoto Animation.

Також портал Знай.uа писав, що на популярному курорті в Кирилівці сталася трагедія, в басейні потонула дитина.