В Одесі гримить скандал. При заміні комунікацій на Софіївській вулиці реконструктори не придумали нічого кращого, як вивести газові труби вздовж фасадів будівель. У результаті деякі труби спотворюють входи в будівлі.

Відповідні фото швидко поширилася у мережі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Звернув увагу на таку комунальну "інновацію" одесит Ігор Лейдікер.

"Невже не можна зробити підземний введення газової труби в під'їзд? Чому таке наплювацьке ставлення до пам'яток архітектури? За що така ненависть до центру міста Одеси?", — пише Ігор Лейдікер і додає, що за реконструкції Преображенської введення труб був підземним.

Нагадаємо, що одеситів "переселили" на сміттєзвалище: смердючі відходи та армія безхатьків, перлину моря не впізнати

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Одеса задихається через море: зелена вода, сміття та смердючі пляжі, - кадри тотального свинства

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Одесі відомий бульвар тоне у смітті: "Не по-французьки"