В Одесі гримить скандал. В мережі опублікували скандальні кадри відомих пам"ятників, які виявились з "сюрпризом".

Фотограф вирішив зняти на камеру скульптуру, яка розташована над мерією Одеси.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це не Феміда, з зав'язаними скотчем очима і навіть ротом (!), це скульптура "Ніч" на даху Одеської міськради. Її голова загрожувала депутатам падінням. Тепер не загрожує . Але нижня щелепа все-таки відвалилася. Фото в анфас і в профіль. Цікаво, що це відбулося незабаром після того, як 5 липня вандали обезголовили скульптуру на зменшеній копії мерії Одеси. Містика якась…", - пише автор.

Нагадаємо, за копійки пішла з молотка унікальна машина. 7 тисяч доларів - стільки віддали за авто Tucker.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, відома компанія почне випускати електрокари, які будуть виходити під керівництвом компанії Volvo.

Портал Знай.uа писав, що в Кабміні ухвалили важливий закон. Що потрібно знати українцям, які потребують пільг від держави.