Масштабний ремонт мосту через Хаджибейський лиман триває. Наразі повідомляється, що тепер проводиться бетонування ригелів і подферменников, а також установка балок прогонової будови.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник Служби автомобільних доріг в Одеській області Олег Варивода.

Свята святами, але ж мост сам себе не відремонтує, тож ми не зупиняємось - опори забиті та випробувані. Наразі іде бетонування ригелів та підфермників, а також влаштування балок прогонової будови. Для більшості ці фрази на кшалт китайської, тож маєте знати головне: те, що не могли зробити за більше ніж десять років, ми закінчимо вже в наступному. Далі буде....

Geplaatst door Олег Варивода op Maandag 26 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, завершити ремонт планується в наступному році. А поки через дані ремонтні роботи автомобілісти змушені стояти в багатогодинних пробках.

За словами очевидців, ввечері 26 серпня на Київській трасі у напрямку з Одеси утворився багатокілометровий затор, який починався ще до посту поліції в Дачному і тривав до з'їзду з мосту.

Нагадаємо, що українців засмоктало у пекельний затор на стратегічно важливій трасі: опубліковано карту

Раніше портал "Знай.ua" писав, що сотні львів'ян застрягли на кордоні з Польщею, і євробляхи тут ні до чого

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Києві обмежать рух: де і коли