Туристи, які вирішили відпочити в Одесі скаржаться, що небезпека виникнення пожежі існує у багатьох готелях, мотелях і базах відпочинку міста.

Туристи розповідають, що більшість установ навіть і близько не чули про правила пожежної безпеки, проте гроші за проживання беруть чималі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Киянки Ольга і Марина — вони проживали в Arcadia apart motel на Педагогічної.

Ціни в середньому 1500 гривень. Дівчата знайшли житло на сайті booking.com, але виявилося, що зображення на фото не відповідають дійсності.

"Увійшовши в номер ми жахнулися. Голі, неоштукатурені стіни без вікон, одне спальне місце-диван, який, якщо розкласти, то займає весь простір і "другий" поверх під стелею. Приблизно такі ж умови для ув'язнених у слідчому ізоляторі. Але вони хоча за це не платять. В "готелі" купчасто розташовані 12 крихітних номерів, 8 з яких не мають ні вікон, ні будь-якої вентиляції. Вузький коридор і малесенький вогнегасник у кутку. Ознак пожежної сигналізації не виявлено. При виникненні, не дай Бог, пожежі, шансів урятуватися не більш ніж у "Токіо Стар" - констатують відпочиваючі.

Киянки спробували повернути сплачені 1500 гривень, однак зробити це було неможливо. Тому подібних готелів, відзначають місцеві ЗМІ в Одесі чимало.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 17 серпня, в готелі Токіо Стар сталася масштабна пожежа.

Як повідомляв портал Знай.ua, у справі про пожежу "Токіо Стар" випливли нові деталі.

Також Знай.ua писав, за фактом пожежі в готелі Токіо Стар вже відкрито дві кримінальних справи