28 серпня в Одесі на перехресті вулиці Мечникова та Богдана Хмельницького на ходу загорілася маршрутка № 168 з пасажирами всередині.

Як повідомляють місцеві ЗМІ задимлення сталося в районі переднього лівого колеса. Там також виднілося полум'я.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Водій взмушений був зробити екстрену висадку пасажирів.

Подібна ситуація трапилася в харківській маршрутці, яка їхала маршрутом Центральний ринок — Лиса Гора, загорілась просто під час руху.

Як з’ясувалось — в бусі загорівся моторний відсік, а потім вогонь перекинувся на салон. Водій встиг евакуювати пасажирів та намагався загасити пожежу самотужки. Однак зусилля чоловіка були марними - довелось викликати рятувальників.

Нагадаємо, що у Києві спалахнула маршрутка, люди вистрибували на ходу: "видеопривіт" для Кличка

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумській області в момент руху спалахнув автобус, в якому перебували 20 дітей.Поліцейські попередньо зуміли встановити, що в ході руху несподівано загорівся моторний відсік транспортного засобу.

Також портал "Знай.uа" писав, що на трасі Одеса-Київ загорівся екскурсійний автобус, який перевозив дітей у супроводі батьків. Займання сталося в моторному відсіку автобуса "NEOPLAN".