ТОВ "Черкасихліб ЛТД", яке взяло під контроль підприємство "Одеського короваю", може працювати без дозвільної документації відразу на кількох стратегічних заводах Одеси та області.

Про це в інтерв’ю виданню Думская.net заявив Володимир Гудима, регіональний директор Lauffer Group.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Із слів директора ситуація після силового захоплення на підприємствах "Одеського короваю" не просто складна, а критична. Все, що відбувається може спричинити за собою негативні наслідки для життя і здоров’я споживачів.

"За фактом, вживати цю продукцію може бути небезпечно для здоров’я. Ніхто не розуміє – що туди можуть намішати і яким тепер буде смак продукції", - розповідає Гудима.

Крім того, на думку представника групи підприємств, особливе здивування викликає відсутність будь-якої реакції з боку контролюючих органів. Так як ніхто досі не перевірив законність виробництва продукції масового споживання, здійснювану "Черкасихліб ЛТД".