З ранку до самого вечора небо в Одесі буде вкрите хмарами. Без опадів.

За прогнозами синоптиків, температура морської води 25-27 градуси тепла. На автодорогах області видимість добра.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вітер північно-східний, 9-14 м/с. Температура вночі 23-25 градусів тепла, вдень 21-29 градусів.

У цей день відзначається свято Спаса Нерукотворного. Наші пращури говорили: "Третій Спас - хліба припас", оскільки до цього дня вже збирали новий врожай.

У минулі часи помітили, якщо у цей день буде заморозок - осінь тривалою буде. А якщо журавель відлетить до третього Спаса, то на Покров (14 жовтня) буде морозно.

Нагадаємо, що у зв'язку з різким підвищенням температури по області Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про дуже високу ймовірність виникнення пожеж.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на вихідних 24 серпня - на День Незалежності України та 25 серпня буде тепло, як передає синоптик Наталка Діденко.

Також портал "Знай.uа" писав, що після похолодання протягом декількох днів в країну повернеться спекотна і суха погода.