Постраждалі в сумнозвісному готелі "Токіо Стар", який забрав життя 9 осіб розповіли як все було насправді.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Дівчина Катя також ночувала в готелі в ту рокову ніч. Зараз вона перебуває в опіковому відділенні.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У дівчини рани активно гояться і в незабаром її теж випишуть. Зараз вона приймає антибактеріальну терапію і щоденні перев'язки з антисептичними мазями", — зазначив завідуючий відділенням.

Незважаючи на пережите потрясіння і травми, дівчина посміхається і розповідає, що їй тільки сьогодні вдалося відмити волосся від чорної сажі однією здоровою рукою. Все ці дні дівчині не можна було митися.

"Я, напевно, отруїлася димом, на вулиці мені хотілося спати і я кілька разів відключалася, засинала. Потім приїхали медики, поклали мене на носилки і далі я вже майже нічого не пам'ятаю", — каже Катя.

Після пожежі "Токіо Стар" в опікове відділення 10 МКЛ надійшло семеро постраждалих, шестеро були поміщені в опікової реанімації, один в загальну палату. За словами заввідділу Олександра Ставратия у всіх постраждалих були опіки дихальних шляхів, отруєння продуктами горіння.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 17 серпня, в готелі "Токіо Стар" сталася масштабна пожежа.

Як повідомляв портал Знай.uа, по справі про пожежу "Токіо Стар" спливли нові деталі.

Також Знай.uа писав, за фактом пожежі в готелі "Токіо Стар" вже відкрито дві кримінальні справи.