Одеситам розповіли, куди потрібно скаржитися у разі вимагання вчителями вступниї внесків.

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook директор Департаменту Олена Буйневіч.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Олени Буйневіч, в школах категорично заборонено здирство з батьків.

"Не можна вирішити цю проблему без участі дають і які пишуть потім про "сусідів, подруг, знайомих". Тут все просто: зіткнулися – телефонуйте 725-35-93, пишіть, приходьте на особистий прийом. Ми гарантуємо захист дитини і підтверджували цю гарантію неодноразово, – написала вона.

Директор департаменту наголосила, що закон порушують не тільки співробітники школи, а й батьки.

"Заборонено в приватних повідомленнях шантажувати чиновника / директора школи, садочка” влаштувати в конкретну школу, сад, вчителю, а то все розповім “. Чи не влаштуємо, розповідайте. Гарантую безкоштовну рекламу кожного наступного письменникові подібних загроз. Анонімні повідомлення про вартість пристрою нікому не допоможуть", – повідомила Олена Буйневіч.

Нагадаємо, що ніякої форми, нове меню та учнівські: які зміни чекають на школярів з 1 вересня

Раніше портал "Знай.ua" писав, що з 1 вересня українські школярі зможуть навчатися вдома: як це зробити

Також портал "Знай.ua" інформував, що ЗНО 2019 провалили тисячі школярів.