У місті Чорноморськ некерована вантажівка стала причиною кошмарної ДТП. Машина вщент розтрощила контрольно-пропускний пункт

Про це повідомляє новинний портал politeka.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Руйнівна аварія сталася в середу, 28 серпня, в районі поромної переправи під Чорноморському. Вантажівка без водія зніс будку і шлагбаум на контрольно пропускному пункті.

На місці аварії працювала бригада швидкої допомоги, однак про жертв чи постраждалих наразі не повідомлялось.

За словами водія, перед тим, як вийти з машини, поставив автомобіль на ручник, але той не спрацював, і вантажівка скотився зі схилу, врізавшись в будку.

Нагадаємо, що в Одесі спалахнула маршрутка, люди вистрибували на ходу: скандальні кадри "крематорію" на колесах

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумській області в момент руху спалахнув автобус, в якому перебували 20 дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що на трасі Одеса-Київ загорівся екскурсійний автобус, який перевозив дітей у супроводі батьків.