В Одеській області горе-мати залишила своїх трьох малолітніх дітей і поїхала в пошуках кращого життя

Інцидент стався в Любашівці, повідомляє прес-служба ГУНП в Одеській області, пише politeka.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про зникнення невістки в поліцію звернулася її свекруха ще на початку липня.

25-річна горе-мати попросила родичку доглянути за трьома дітьми, старшому з яких шість років, а сама поїхала. Як з’ясувалося, зловмисниця жила спочатку в Києві, потім у Черкаській області і повертатися не збиралася.

"За недотримання обов’язків по вихованню дітей поліцейські залучили жінку до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП. Суд наклав на неї стягнення у вигляді 1800 гривень штрафу", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що винуватцем ДТП у Дніпрі став водій автомобіля, в якому перебували діти

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі кабіна фури відкрилася на ходу, водій гальмував об стовп

Також Знай.ua писав про те, що в Одесі підловили чергових автохамів. Горе-водії аби скоротити дорогу спокійно їдуть парками, які призначені лише для пішої ходи.