Департамент транспорту Одеської міськради відмови у виконанні на вимогу патрульної поліції про зміну схеми руху великовантажного транспорту в морський порт.

Таку заяву зробив учора на нараді в мерії глава відомства Олександр Ілько.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дана ситуація виникла, коли місцеві патрульні захотіли змусити муніципалітет зняти заборонні знаки і пустити фури Грушевського, Балківської, Чорноморського Козацтва, Церковної, Отамана Головатого, Одария, проспекту Добровольського, Миколаївській дорозі і Плигуна.

Ілько каже, що не може піти на і готовий судитися з патрульними, відстоюючи свою позицію. За його словами, якщо міська влада пустить великовантажний транспорт запропонованим вулицями, то це погіршить безпеку на дорогах і створить соціальну напругу.

Як повідомляв раніше Знай.ua Кернес і Труханов розкрили списки "Довіряй справам": хто у першій десятці партії мерів

Як писав Знай. ua Суд над Трухановим у Одесі: Саакашвілі розсекретив підступну схему, хочуть виправдати

Раніше на Знай.ua Суд над Трухановим в Одесі: оголосити вердикт меру завадили "міни", люди підозрюють недобре