Вночі небо в Одесі було ясним, і залишатиметься таким майже весь день, а ввечері його можуть затягнути хмари. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в суботу 31 серпня вологість повітря у Одесі складе від 35 до 62 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 24 до 30 градусів тепла.

Схід сонця у цей день в Одесі буде спостерігатися у 06:11, а захід можна побачити в 19:40.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


31 серпня відзначається день святих Флора і Лавра. З цього часу починаються осінні холодні ранки, які переходять у заморозки.

Останній день літа не завжди балував наших пращурів теплом: часто у цей день осідали важкі тумани, йшов дощ, дули вітри.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що у п'ятницю в Україні буде трохи тепліше, ніж напередодні. В основному по всіх областях очікується сонячна погода, але будуть кілька, в яких пройдуть дощі.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, у селі Лумшори у Перечинському районі Закарпатської області випав град у надзвичайній кількості.

Також портал Знай.ua писав, що в Україні початок вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання.