Департамент освіти і науки Одеської міськради рекомендувала школам скоротити уроки через спеку, яку обіцяють на початку вересня.

Про це повідомила директор департаменту Олена Буйневич.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Календарна осінь починається дуже спекотними днями, стовпчики термометрів як не читають прогнозів: 32. І згідно з цим рекомендуємо школам скоротити уроки до похолодання, в перший тиждень до 35 хвилин", — сказала вона.

Нагадаємо, що навчальний рік для багатьох львівських шкіл розпочнеться з нервів та головної болі. Адже в області катастрофічно не вистачає транспорту для перевезення школярів. Як повідомляє керівниця департаменту освіти і науки облдержадміністрації Любомира Мандзій, Львівщині бракує понад 45 автобусів для перевезення учнів до опорних шкіл.

Як повідомляв портал Знай.ua, у новому навчальному році одеські школи працюватимуть у другу зміну

Також Знай.ua писав про особливості і традиції першого дзвоника 2019