Ввечері ясне небо в Одесі затягнеться хмарами. Без опадів.

За інформацією синоптиків, сьогодні температура повітря вдень становитиме від 20 до 33 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 16-18 градусів вище нуля. Вітер — східний, 5-10 метрів за секунду.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

3 вересня вшановується пам'ять апостола Фадея. У минулі часи представники цього імені вважались щасливими людьми: "Хто Фадей - той своїм щастям володіє". Наші пращури підмітили: якщо цього дня погода ясна – такою вона буде ще чотири тижні. На Фадея можна висаджувати цибулини нарцисів.

Нагадуємо, що сьогодні хмарна, тепла та суха погода очікується по всій території України.

Раніше "Знай.ua" повідомляв про те, що гривня розпочала осінь із того, що трохи зміцнилась: її офіційний курс на сьогодні становить 25,14 гривень за долар.

Також "Знай.ua" розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують пам’ять святих Тимофія, Текли та Агапія.