В Іванівському районі вночі зловмисник проник у приватний будинок і на очах 76-річної господарки викрав майже 2000 гривень.

Оговтавшись від потрясіння, жінка звернулася в поліцію.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські затримали підозрюваного. Ним виявився 27-річний місцевий житель. Викрадені кошти у правопорушника вилучено та повернуто власниці.

За фактом грабежу проводиться расследовние. затриманому загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, що озброєний до зубів військовий увірвався в будинок пенсіонерів на Вінниччині: честь погонів зганьбив на всю Україну

Також “Знай.uа” розповідав про те, що у Харкові довічне ув’язнення отримав розбійник, який розправився з сімейною парою у пошуках грошей.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що в Харкові встигли затримати велокрадія, який намагався вкрасти велосипед, припаркований біля супермаркету.