Регіна Тодоренко частину літньої відпустки провела в рідній Одесі, куди прилетіла з сином Михайлом.

Популярна телеведуча встигла купу справ: зустрілася з подругами, погуляла своїм рідним містом, поїла смачнючий борщ та кабачкову ікру.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Приїзд артиски співпав із святкуванням в Одесі Дня міста. Тому Регіна не змогла і не хотіла ігнорувати таку важливу подію.

На сторінці в Instagram вона залишила привітання для коханого міста, а також поцікавилася у шанувальників, чи доводилося їм бувати в Одесі. Телеведуча також опубликоваласерию знімків, зроблених на вулицях Південної Пальміри. Вона позувала в білому платті в горошок з сином Михайлом на руках, а також показала малюка в колоску.

"З Днем Народження, мій улюблений місто Одеса. "Живи, моя Одеса! Живи і процвітай!" Бували в Одесі?" - запитала вона.

Шанувальники тут же почали ділиться своїми спогадами про Південній Пальмірі, а також не забули про компліменти для Регіни.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.