Правоохоронці розшукують 27-річного Рувима Юрко, який не виходить на зв'язок з 23 серпня.

Про це повідомили в поліції Одеської області.

Відомо, що напередодні чоловік поїхав у невідомому напрямку і досі не повернувся.

На вигляд зниклому 27-30 років. Він худорлявої статури, зріст — приблизно 170 див. Був одягнений в помаранчеву футболку, темні штани, білі кросівки з чорними вставками.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Всіх, хто що-небудь знає про його місцезнаходження, просять телефонувати за телефонами: (048) 662-28-02 або 102.

Нагадаємо, що в Одесі продовжують таємниче зникати діти. Поліція розшукує чергового юнака, який зник ще 3 серпня. Білгород-Дністровським відділом поліції розшукується 17-річний Данило Пуркар. 3 серпня він пішов з дому і досі не повернувся. Прикмети: виглядає на 17-18 років, зріст 175-180 см, худорлявий, має залисини, густі чорні брови.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів назад не повернувшись додому.