В Одесі зчинився гучний скандал. Вірні "стражі" Труханова не пускали журналістів до міськради на засідання комісії з охорони здоров’я, а потім ще й застосували до них силу.

Скандальні кадри вмить облетіли мережу.

Конфлікт між знімальною групою одеського телеканалу і одним із співробітників "Муніципальної варти" стався 4 вересня в будівлі Одеської міськради на Думській площі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Журналісти прибули до міської ради на засідання комісії з охорони здоров’я, але охоронці вирішили їх не пускати. При цьому найнахабніший із банди вимагав не знімати його дії на відео і намагався вибити телефон з рук журналістки.

Така поведінка неабияк обурила одеситів. Мережа кипить гнівними коментарями. Люди в шоці від подібних дій, адже журналісти просто робили свою роботу.

Нагадаємо, що приїзд Зеленського не допоміг: під Харковом "чорні лісоруби" побили журналістів, - підловили "в справі"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що вибили зуби, утратив пам'ять: у Києві жорстоко розправилися із журналістами, багато знали

Як повідомляв раніше Знай.ua, столицю приголомшив жорстокий інцидент, пов'язаний із побиттям жінки та неповнолітньої дитина "главою" сімейства.