В Одесі відбулася прес-конференцію з директором Художнього музею, відомим художником і діячем сучасного мистецтва Олександром Ройтбурдом.

Згідно звітів і загального спостереження стає зрозумілим, що за півтора роки директорства Ройтбурда в музеї багато чого змінилося на краще, але більшість депутатів облради цього не бачать, як і горезвісного надірваної вуха пана Абрамова.

"Я прийняв музей в поганому стані. Я хочу бачити в Одесі великий сучасний музей з набагато більшою кількістю експонатів, в три рази більше і в десятки разів цікавіше. Я бачу на базі цього музею велику колекцію сучасного мистецтва, яка в надалі може зрости в окремий музей", - заявив Ройтбурд.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Сьогодні багато туристів приїжджають до Одеси заради відвідування Художнього музею, який стає брендом всеукраїнського значення, і це навряд чи продовжиться, якщо на пост директора знову повернуть "побитого" Абрамова.

Тому команда Олександра Ройтбурдаобіцяє боротися до останнього.

Нагадаємо, що гучне звільнення Олександра Ройтбурда в Одесі: у скандалі з'явилися нові деталі, замішані мільйони

Як повідомляв портал Знай.uа, Лєсєв потролив новоспечену партію Труханова та Кернеса: "Дуже гнучкі хлопці"

Також портал Знай.uа писав, що Богуцька поставила "діагноз" партії Кернеса-Труханова