У кінці серпня водій BlaBlaCar зґвалтував дівчину, яку віз з Одеси до Черкас.

Про це повідомила подруга потерпілої Анастасія Ліпінська в Facebook.

МОЮ ПОДРУГУ ЗГВАЛТУВАЛИ У БЛАБЛАКАРІ. ВОНА НАДАЛА УСІ ДОКАЗИ, АЛЕ ПОЛІЦІЯ НЕ ЗАЙМАЄТЬСЯ ЇЇ СПРАВОЮ. 30-го серпня моя...

Geplaatst door Anastasia Lipinska op Donderdag 5 september 2019

За інформацією дівчата, інцидент стався 30 серпня. Її 26-річна подруга знайшла через сервіс 51-річного водія Олександра Андрієнка, який погодився довезти її до Черкас, де дівчину чекав молодий чоловік. При цьому уточнюється, що з ними в авто повинен був їхати ще один попутник, однак з невідомої причини, його не виявилося.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Коли ж після нападу жертва звернулася до поліції, то правоохоронці почали поводитися вкрай дивно. Вони не хотіли приймати її одяг в якому вона було в момент зґвалтування. А потім просто намагалися її ігнорувати усіма можливими способами.

"Дівчина щодня приходила і продовжує приходити у відділення, проте поліцейські не надають їй доступ до її справи та результатами судмедекспертизи; не кажуть, на якому етапі її справа; не приймають докази; не проводять допитів... "Чого ти приперлась у відділення?" - запитував у потерпілої слідчий. Зараз він за межами міста і не виходить на зв'язок", - пише Анастасія.

Можливо така поведінка пов"язана із тим, що горе-водій постійно вихвалявся своїми знайомствами у поліції. Тому був впевнений у безкарності свого вчинку.

Нагадаємо, що в Києві таксист зґвалтував молоду дівчину і залишив помирати у лісі: нелюда шукають всією Україною

Раніше портал "Знай.uа" писав, що під Києвом звір зґвалтував дитину: "запросив" в машину ножем

Також портал "Знай.uа" інформував, що у Києві невідомий чоловік заштовхав дівчину в її квартиру і зґвалтував