6 вересня в Одесі на перетині вулиць Балківської і Отамана Головатого сталася ДТП. Маршрутка, яку буксирував інший автобус, врізалася в залізну огорожу і протаранила світлофор.

Моторошне відео опублікували на YouTube.

На кадрах видно, як зламану маршрутку занесло і вона вилетіла на тротуар, пошкодивши паркан і світлофор. Після з маршруток вийшли двоє чоловіків, які намагалися поставити світлофор на місце.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Розраховуємо, що винуватці ДТП візьмуть активну участь у відновленні пошкодженого світлофорного об'єкта та знищеного дорожнього огородження", - заявили в комунальному підприємстві.

Нагадаємо, що вчителька одеської школи Наталія Биткіна, яка постраждала в моторошному ДТП на трасі Одеса-Рені, померла в лікарні. "Горі біля нашої школи. У 42 всього лише року пішла Быткина Наталія Валеріївна. Вчитель від Бога і за покликанням серця, чесна, порядна, безвідмовний дуже добра людина! Друга мама для дітей і один батьків, наставник для молодих вчителів", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Житомирській трасі сталась моторошна аварія з автобусом, рятувальники дістають все більше тіл пасажирів.

Також Знай.ua писав, що в Одесі сталося смертельна ДТП. Горе-водій забрав життя пішохода і зник з місця події.