У результаті спільного рейду на ринку Привоз між поліцією і продовцями риби зчинився скандал.

Як повідомили в прес-службі ГУНП, рейд проходив 6-7-го вересня.

"За результатами рейду на території ринку Привоз правоохоронці вилучили сто п'ятдесят кілограмів мідій, близько двадцяти п'яти кілограмів раків і риби сімейства осетрових, занесених до Червону книгу України", — відзначили в відомстві.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім того, за даними відомства, було складено три адмінпротоколу – один з ч. 1 ст. 88 (порушення порядку придбання чи збуту об'єктів тваринного або рослинного світу) Кпап 46-річного продавця, який реалізовував раків і мідії без дозвільних документів, поліцейські склали адміністративний протокол. Іншу продавщицю, в якою серед асортименту була і червонокнижний севрюга, залучили до відповідальності за частини другої тій ж статті.

"Заходи щодо боротьбі з незаконною торгівлею продовжаться і в надалі", — зазначив начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області Олександр Гостищев.

Нагадаємо, що Привоз уже не той: одесити не впізнали легендарний ринок після ремонту

Раніше Знай.ua повідомляв, стало відомо, ще одна європейська країна стала доступнішою для України завдяки взаємному відмови від візових вимог.

Також Знай.ua писав, під Києвом побудують один з найбільших ТРЦ в Європі.