В Одеській області на березі річки Дністер в селі Маяки Біляївського району планується проведення фестивалю "Дністровські гостини".

На цьому заході будуть готувати юшку, яка за планами організаторів увійде до книги рекордів України.

Для того, щоб побити рекорд у номінації "Найбільша кількість рецептур юшки", запрошуються 20 учасників, готових запропонувати оригінальні рецепти, а також виготовити уху під час проведення фестивалю.

Кожен з учасників отримає сертифікат учасника Національного рекорду країни.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що відомий український мотогонщик Сергій Малік встановив світовий рекорд швидкості на спеціально підготовленому электромотоциклі "Дніпро Електрик". Уточнюється, що змагання пройшли на озері Бонневілль в США.

Раніше ми писали, що на Тижні швидкості, який проводиться на висохлому соляному озері у Бонневіллі, автомобіль з півстолітньою історією під назвою Challenger 2 встановив рекорд швидкості в категорії машин з атмосферними поршневими двигунами.

Як повідомляв портал Знай.uа, українські лучники потрапили в "яблучко" і встановили новий світовий рекорд. В ході змагань Гран-прі Європи, які пройшли в столиці Болгарії, наші співвітчизники набрали 1343 бали. Тепер саме цей показник найвищий в світі.