Правоохоронці затримали групу зловмисників, яка намагалася вкрасти близько 400 літрів спирту з складів непрацюючого заводу в місті Кодима Одеської області.

Про цей випадок повідомили у прес-службі ГУНП.

Зловмисники скористалися тим, що підприємство тривалий час не працювало і територія відповідно ніким не охоронялася. Серед затриманих - шестеро чоловіків віком від 25 до 52 років і 52-річна жінка.

Поліцейські виявили в автомобілях правопорушників ємності з спиртовмісної рідиною. Автомобілі доставили в відділення поліції.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 185 КК (крадіжка). Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що в Одесі 28-річний хлопець, який не вперше мав проблеми з законом проник у чужу квартиру заради легкої наживи, проте вибрав невдалий час для цього.

Як повідомляв портал "Знай.uа", сімейна сварка закінчилася трагедією: розібравшись з матір'ю, батько-збоченець скалічив життя маленької доньки