Ізмаїльським ВП розшукується Олена Стоянова, яка пішла з дому і перестала виходити на зв'язок.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Одеській області.

Прикмети дівчини: зріст 165 см, худорлявої статури, волосся русяве. Була одягнена у чорну футболку, чорну спідницю, на ногах – чорні кросівки.

Всіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження зниклої дівчини, просять повідомити в Ізмаїльський ВП за телефонами: (04841) 7 53 63, 096 458 76 32, 098 534 47 02 або на спецлінію "102".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, у Києві зникла 14-річна дівчинка з каштановим волоссям. У Києві зникла неповнолітня Стецюк Іванна Анатоліївна 2005 року народження. 14-річна дівчинка пішла з дому та не повернулася. Зараз на зв'язок дівчинка не виходить. Правоохоронці та родичі зниклої просять допомоги у пошуках дівчинки.

Як писав Знай.uа , мешканка Мелітополя повідомила про зникнення дитини: мати розповіла, що поки вона спала, пропав її п'ятирічний син.

Також, Знай.uа повідомив, що в Запоріжжя жорстоко познущалися над дитиною.