Одеську поліцейську Зою Мельник, яка розкрила все темне закулісся патрульної поліції, звільнили з правоохоронних органів.

Такий наказ Мельник отримала вчора, 10 вересня після чого поділилася ним у Facebook.

"...Особливо велике спасибі за сьогоднішній наказ про звільнення! Без краплі сарказму, я не змогла приховати свою радість на подив колег. Хтось з нас повинен був зробити цей крок, рано чи пізно" - коментує Мельник.

Екс-патрульна також згадала про свою 4-годичней службі і подякувала за знання і досвід, отримані в поліції. Також Зоя зазначила, що вже почала приймати пропозиції про роботу.

Нагадаємо, що дівчина після скандальної правди неодноразово терпіла булінг в соцмережах та від власних колег. Від неї відвернулося багато людей, проте Зоя сміливо відстоювала свою позицію.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що одеські перевертні у погонах цькують колегу: наговорила "зайвого", "Вівця кі*чена"

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", глава одеської поліції показав "честь погонів" на всю Україну: "Погано зроблю"

Також портал "Знай.uа" писав, що "Коли державні органи вимагають "доплатити" за свої послуги, ми йдемо до суду", - бізнесмен Ростислав Мельник розповів як відповідає хабарникам