В одеській школі №26, що на Старопортофранківській, днями стався неприємний інцидент. Представник служби у справах дітей намагався під час уроків силою забрати одну із учениць.

Дитина злякалася і почала плакати. Вона кликала на допомогу, що спричинило переляк у решти учнів класу. Пізніше подробиці цієї історії повідомила в соцмережах екс-поліцейський, а нині громадський активіст Зоя Мельник.

За її словами дівчинка живе в багатодітній родині, де тато один виховує п'ятьох дітей. Мама померла два року тому. У поле зору органів опіки сім'я потрапила через те, що в свідоцтві про народження одного у цієї дитини батько не зазначений.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Батько дівчинки розповів Зої Мельник, що підтвердити своє батьківство він може лише з допомогою ДНК-тесту, який коштує 21 тисячу гривень. Таких грошей у багатодітного батька-одинака, звичайно ж немає.