Президент Володимир Зеленський має намір видати 24 звільненим українським морякам квартири в Одесі після того, як 7 вересня Україна і Росія обмінялися полоненими у форматі "35 до 35".

Верховний головнокомандувач вручив морякам президентські годинники і пообіцяв, що в найближчим часом вони отримають квартири в Одесі. Це питання, зазначив Володимир Зеленський, вже вирішено.

Зеленський пообіцяв звільненим морякам квартири.

Денис Гриценко, командир першого дивізіону кораблів охорони рейду морського командування, зазначив, що 11 вересня відбулася зустріч екс-військовополонених з начальником Генштабу, на якій обговорили питання щодо надання квартир.

"Протягом трьох тижнів, сказали, що питання буде вирішено і морякам вручать ключі від квартир", – сказав він.

Він пояснив, що мова йде про квартири в Одесі, тобто у місті, де безпосередньо проживають військовослужбовці.

протягом трьох тижнів, звільнені моряки зможуть отримати квартири.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що у Немирівському районі Вінницької області було виявлено тіло літньої жінки. Невідомий убив пенсіонерку, завдавши їй численні поранення ножем.

Як повідомляв Знай.иа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Знай.иа писав, щоб зацікавити школярів навчанням, реформи про Нову українську школу мало, в Івано-Франківській загальноосвітній школі №3 цього року з'явилися перші навчальні роботи Фотон.