Правоохоронці затримали 37-річну жінку, яку підозрюють у вбивстві матері. Вбивство сталося напередодні в Біляївці – повідомляють в поліції. Правоохоронцям вдалося розшукати підозрювану в Теплодарі.

Дочка вбила рідну матір.

За її словами, мати зробила їй зауваження з приводу продажу нею ювелірних виробів. Дочка образилася, дочекалася відповідного моменту, вдарила жінку по голові каменем, потім кувалдою, після чого залишила її помирати.

Мати постраждала від удару каменем.

Підозрюваній загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що у Немирівському районі Вінницької області було виявлено тіло літньої жінки. Невідомий убив пенсіонерку, завдавши їй численні поранення ножем.

Як повідомляв Знай.иа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Знай.иа писав, під Одесою чоловік зарізав дружину прямо в ліфті, дев'ять разів встромив ножа тендітне тіло. Жахливе присшествие відбулося в селищі Таїрове під Одесою.