Одесити повстали проти російської мови в школах: виявляється, він нікому не потрібен. Або потрібен для соціальних мереж?

Валерій Банделюк сьогодні в Facebook підняв одну важливу тему. Виявляється, російську мову дітям потрібен для того в школі, щоб правильно писати в Вайбере. І про це сказав класний керівник на батьківських зборах. Тоді для чого він взагалі потрібен в школах?

"З чого все почалося: на цьому тижні мені, батьку дитини, стукнуло в голову запитати у дитини, а чи потрібен їй російську мову ( 2 години на тиждень і він викладається як іноземна)? Вона відповіла немає. Українська мова їй більше подобається, а руський вона не розуміє і робить помилки,хоча вона – російськомовна".

Багато підтримали Валерія.

Небайдужий батько поставив те ж питання одеситам-батькам. Адже непотрібний російську мову краще в школах замінити на математику або англійська.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Батьки відповіді не дали нормально, але от вчителька знає, що російську мову дітям потрібен для соцмереж.

"Ви знаєте, наші діти спілкуються в Вайбере,вони там допускають помилки і пишуть безграмотно російською мовою. Ось для цього і потрібно вивчати російську мову в школах! Б**, завіса".

Відповідь класного керівника був найоригінальнішим.

Нагадаємо, що у Немирівському районі Вінницької області було виявлено тіло літньої жінки. Невідомий убив пенсіонерку, завдавши їй численні поранення ножем.

Як повідомляв Знай.иа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Знай.иа писав, під Одесою чоловік зарізав дружину прямо в ліфті, дев'ять разів встромив ножа тендітне тіло. Жахливе присшествие відбулося в селищі Таїрове під Одесою.