Розлютившись, що його двомісячному цуценяті не стає краще, одесит розгромив ветеринарну клініку, де лікували тварину.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Даний інцидент трапився ще в далекому 2015 році, проте суд виніс вердикт лише зараз. Все сталося тоді, коли чоловік нагодувавши своє цуценя раками помітив, що тварині стало погано. Мужчина відніс його до ветеринара і той виписав лікування. Проте воно не допомогло.

Цуценяті ставало лише гірше, тоді господар тварини звернувся в іншу клініку, де йому пояснили, що перший діагноз був помилковий. Господар розсердився і пішов "з'ясовувати стосунки" з першої клінікою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чоловік вимагав повернути йому гроші за лікування, але ветеринар, що оглядав цуценя, відмовився це робити. Тоді "собачник" скинув зі столу лікаря ноутбук і став громити все, що було в приміщенні. Буйного відвідувача схопили інші співробітники клініки, а коли на місце прибула поліція, той став говорити, що його цуценя вбили.

У підсумку господарю собаки виписали великий штраф — 17 тисяч гривень. Платити його, однак, чоловікові не доведеться, так як строки притягнення його до кримінальної відповідальності вже закінчилися. Тим не менш, він повинен буде заплатити 9,5 тисяч матеріального і 40 тисяч моральної шкоди лікаря.

Нагадаємо, що немовля не заважає: ветеринар, що оперує з донькою на руках, підірвала мережу

Раніше портал "Знай.ua" писав, що будьте пильні: киян нахабно обкрадають на автостанції

Також портал "Знай.ua" інформував, що шукали через Інтерпол: крадену машину засікли під Вінницею