В селі Шабо Білгород-Дністровського району сталася аварія з потерпілими.

Про це інформують місцеві ЗМІ.

Автобус зіткнувся з маршруткою № 560 "Одеса — Білгород-Дністровський" сьогодні вранці. Обидва транспортні засоби отримали значні пошкодження. Відомо, що в аварії постраждали кілька людей. Їм надається медична допомога. Подробиці уточнюються.

Нагадаємо, що в Одесі патрульна поліція витягувала постраждалого водія з перевернутого авто. Про ДТП, яке сталося рано вранці в Суворовському районі біля Південної дороги повідомляє прес-служба патрульної поліції в Одеській області. На місці аварії знаходився автомобіль Opel. Він злетів з проїжджої частини дороги та перекинувся. Отримавши численні травми, водій виявився в пастці і не зміг самостійно покинути салон машини.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа в Києві на Нивках сталася аварія за участю автомобілів Kia Optima і Chevrolet Aveo. В результаті ДТП водій Chevrolet отримала травми.

Знай.иа писав, що зіткнення двох легковиків у Житомирській області забрало життя 4 людей. На об’їздній дорозі райцентру Коростишева Житомирської області сталась масштабна ДТП, яка забрала життя чотирьох людей