Мер Одеси Геннадій Труханов зробив несподівану заяву. Він збирається боротися з забудовою в прибережній зоні і іншими незаконними об'єктами.

Про це він повідомив у своїй сторінці у Facebook.

"Провів нараду по незаконній забудові територій міста. У першу чергу, будівництв на схилах 13-ї станції Б. Фонтану, на вул. Глушка, 17а і вул. Світанку. За підсумками наради заборонив видавати дозвільні документи до моменту, поки забудовник не надасть проект об'єкта, який планується на ділянці", — відзначає Труханов.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мер заявив, що буде створена комісія з інвентаризації наявних будівництв на предмет відповідності чинним документам, а також відповідності інженерної, соціальної та транспортної інфраструктур, що відповідають вимогам і запитам міста.

"Ми повинні позбавити забудовників можливості отримувати будь-які дозвільні документи в обхід міста", — резюмує Труханов.

Як повідомляв раніше Знай.ua Кернес і Труханов розкрили списки "Довіряй справам": хто у першій десятці партії мерів

Як писав Знай. ua Суд над Трухановим у Одесі: Саакашвілі розсекретив підступну схему, хочуть виправдати

Раніше на Знай.ua Суд над Трухановим в Одесі: оголосити вердикт меру завадили "міни", люди підозрюють недобре