Cпортсмени із Одеси стали переможцями та призерами Чемпіонату України зі скелелазіння серед дорослих, який відбувся в Харкові.

Про це повідомив директор альпклубу "Одеса" Мстислав Горбенко.

Так, спортсмен Данило Болдирєв (представляв одночасно Донецьку область і Одесу) удостоївся золотої медалі, а Костянтин Павленко і Гладка Софія — срібла. Крім того, одесити Олександр Павленко та Григорій Ільчишин трохи не дотягли до медалей, посівши 4-е і 5-е місця відповідно.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Безсумнівно, наші хлопці виступили дуже успішно, показавши високий рівень підготовки. Навіть те, що двоє скелелазів увійшли в п'ятірку найсильніших, є досить хорошим результатом. Серед найоригінальніших хлопців — представники міської ДЮСШ зі скелелазіння, в якій працюють висококваліфіковані фахівці, наприклад, Віктор Ремнев і Любов Зимова. Також ці хлопці є членами альпклубу і регулярно тренуються на скеледромі, розташованому на березі Чорного моря, так і в спортзалі клубу. Я практично впевнений, що у найближчому майбутньому ці спортсмени ще не раз піднімуться на п'єдестал пошани на різних престижних всеукраїнських та міжнародних змаганнях", — розповів Мстислав Горбенко.

Нагадаємо, що уночі 12 липня, близько 01:00, у Києві на перетині проспекту Перемоги і вулиці Гарматній сталася серйозна аварія за участю двох іномарок.

Як повідомляв портал Знай.uа, 15-річна львів'янка постраждала внаслідок ДТП.

Також портал Знай.uа писав, що упродовж однієї доби на Львівщині зафіксовано 71 ДТП.